Здравейте, аз съм Александрина и съм автор в Beauty by A.

  Създадох моя блог, защото винаги съм обичала красотата във всичките ѝ форми, писането ми е хоби и реших да съчетая двете мои любими занимания, като споделям мнението си за продукти, процедури и услуги, свързани с красотата и здравето.

  Наясно съм, че скъпата козметика е прекрасно козметично бижу, което понякога е недостъпно за нас, българските жени. Признавам, че и аз често търся вратичка да заменя някой селективен продукт, с такъв от среден клас, затова и ще изпробвам козметика от различни ценови категории.

   Всички продукти, които ще описвам са закупени и лично тествани от мен. Ще се старая да ви дам реална оценка и описание. Ако ми бъде предоставен продукт от козметичен бранд, то това ще бъде споменато в заключителната част на ревюто.

 

   Бъдете убедени, че не бих се ангажирала да нанасям всякакъв тип козметика на лицето си, нито да хваля такава, която не ме е впечатлила. 

 

  Освен ревюта на продукти, ще се опитам да ви запозная с интересни хора и професионалисти, както и да допълвам категория "Забавление" с любопитни статии.

Можете да ме откриете във фейсбук, за да следите всичко ново, което качвам в блога. 

С пожелания за красота и усмивки,

Алекс