Щастлива съм да споделя с вас, че MITOMO Japan ме поканиха да бъда първи посланик на бранда в България.   За мен ще е удоволствие да ви представям великолепните им продукти, тъй като лично се убедих в тяхното качество. 

 

 Всички продукти могат да бъдат закупени с 10 % отстъпка с промокод beautybya директно през официалния сайт www.mitomo.bg

* Кодът се добавя при последната стъпка от поръчката, след въвеждане на данните ви и под полето за избор на начин на доставка.

MITOMO е ексклузивна японска марка за висококачествена козметика, лист-маски (шийт маски) и серуми за лице, базирани на традиционни японски съставки (зелен чай Матча, саке, ориз) за красива, млада и блестяща кожа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лист-маските може да са в хит и най-съвременна тенденция в грижата за кожата на жените по целия свят, но японските жени се отдават на този успокояващ, спа-ритуал от векове. Лист-маските са измислени първоначално от японски гейши, които са поставяли на лицето си парче коприна от кимоната си, потопено в разтвор (серум) за красота, приготвен най-често от розова вода и традиционни съставки.

Технологията на лист-маските предлага перфектната възможност за попълване на естествения воден резервоар на кожата на лицето. Науката всъщност е доста проста: листовият материал създава оклузивен (запечатващ) покривен слой като втора кожа, който предотвратява изпаряването на серума, което му позволява да проникне дълбоко и напълно в кожата ви и да продължи да действа дълго след като сте свалили маската.

Лист - маските на бранда предоставят възможност, да се погрижим за зоната около очите. Маската е изрязана по специфичен начин и вие може да изберете дали да включите и тази зона в процедурата. Аз ви препоръчвам да го направите.

 

Всички продукти на MITOMO се произвеждат със страст и всеотдайност и съответстват както на японските, така и на европейските изисквания за качество и безопасност.

93930444_230241848212413_506574571323785