Бижу за косатаТолкова съм доволна, че се сдобих с тези сатенени бижута за косата ми. Какви са ползите от употребата на кърпа за коса ще ви разкажа в статията, но само вижте колко са красиви. Вече се чувствам като една Нефертити, разхождайки се вкъщи. Използвам ги след баня, когато имам още толкова "задачи " по себе си - нанасяне на продукти на лицето и тялото, без да е нужно да балансирам огромната хавлия, с която увивах косата.


Освен, че изсушава косата ми, без моя намеса, което е най - яката част, ползвам тези бижута за още много полезни моменти:

- Бърз душ без измиване на косата, като кърпата я запазва суха и с прическа

- Безпроблемно нанасяне на маски и масаж на лицето, шията и деколтето. Супер удобно е, не си цапам косата с масла и серуми.

- Гримиране и обличане, докато косата съхне.

- Наааай- важното в момента на изолацията - предпазва косата ми от миризми по време на готвене. Признавам, че сега съм на двуразов режим с готвенето, заради дългия престой вкъщи. Пробвано, с кърпата косата не променя аромата си. Опитах се да го кажа нежно, но...няма да мирише на лук. Взимам душ, сменям дрехите, махам кърпата и избягвам честото миене на косата след всяко " Какво ще ям" : D


Има и още много ползи, които се надявам да използваме скоро - на плаж, басейн, по време на лятната отпуска за различен, шик стил. Кърпите могат да окажат и положително влияние върху здравето на косата ви.

Тя е лесна за употреба, защипва се в задната част с помощта на ластиче и копче и така можете да изпълнявате други дейности. Хайде, опитайте се да се наведете и да намажете ходилата си с крем, ако сте с увита грамаданска, тежка хавлия. No way :DОще един плюс, който открих е свързан със здравето, тъй като имам проблем с шийните прешлени, определено кърпата ме облекчи, тъй като липсва напрежение в тази област, което се създаваше от тежката хавлия. Балансирането на обемна тежка кърпа на главата ви може да причини лоша стойка, което от своя страна може да причини болка в главата и шията. С течение на времето проблемите с главата и шията могат да станат хронични, като добавят ежедневен дискомфорт.


Моите кърпи са на бранда DANITA. Имат много красиви серии, изработката е прекрасна, а кърпите са съставени от две части: вътрешната е 100% памук, попиваща хавлиена материя, която подсушава косата ви, предпазва я от влага, а също така и от неприятните миризми. Външната част е уникална сатен щампа, и имате избор от много цветове.


Луксозната серия e "Сатенен шик", а тази кърпа е модел "Изящност". Тя е по - плътна и е много удобна за след баня.Втората е от лятната серия "Морски страсти" на DANITA и е под името "Бонбон". Тя е по - лека, нося я вкъщи по време на нанасяне на маски за лице, готвене или просто да съм красива :) И нямам търпение да я ползвам и за бижу през лятото.Автор: Beauty by A.

Продуктите са предоставени от Danita Shop. Ревюто не е платено.