Био слънцезащита от Dihana


За лятото реших да заложа на козметиката със слънцезащита на Dihana.


🎀 BB крем, който матира кожата, хидратира я и най-хубавото от всичко,че я предпазва и от вредното влияние на околната среда и слънцето. Продуктът е в сладко, амбър, стъклено бурканче и е единствения засега продукт с SPF, който не ми дразни очите. А пробвах доста варианти.


Освен био масла и флорален восък, в състава му влизат : минерални пигменти -естествени, на които се дължи и лекия тониращ ефект, цинков оксид- предпазва от UVA, UVB вредни слънчеви лъчи, био масла като основа от малина, карите нилотика, жожоба, гроздови семки,облепиха, алое вера, палма роза, лешник, вит.Е ,мика, цинков оксид


Не оставя мазни следи, може да се използва самостоятелно,може и да се нанася фон дьо тен отгоре за силна покривност, ако има нужда. При мен няма нужда, покривен е, добавих само коректор под очите. ( Там ми е слабото място)


🎀 Вторият продукт на снимката е слънцезащитен конфитюр за тяло. Био маслата и минерални филтри в него са подбрани така,че да можете да нанасяте спокойно по цялото тяло, подходящ е за употреба и от деца. Ухае прекрасно и не оставя бели следи. Лично на мен ми допада повече от тонирания вариант, хидратира много добре, поставям го и върху лицето, под грима си.


Богатият маслен състав доставя на кожата ценни антиоксиданти и така предпазва клетките от преждевременно стареене и оксидативен стрес. Минералният (естествен и безвреден ) филтър се получава от наличието в състава на крем на цинков оксид (без нано частици), който подобно на огледало отразява вредните UVA , UVB лъчи и предпазва кожата ви.


Процентното съдържание на цинковия оксид определя и SPF фактора на крема- нашият се предлага в два варианта: SPF-20 фактор и SPF-30 фактор


Състав : био масла от кокос, карите, какао, бадем, морков, малина,цинков оксид,вит.Е


Автор: Beauty by A.