Да поканим слънцето в косите с Nuxe


Всички обичаме лятото, отпуската, плажуването, да заспим на шезлонга, а вятърът леко да подухва около нас. Стоенето на слънце ни прави щастливи, спокойни, тялото ни релаксира. Няма какво да се лъжем, чувстваме се по-щастливи, отколкото на сянка пред офисното бюро. Колкото е затоплящо душата, обаче, толкова по-опасно е за кожата ни, а и за косата. Всички го знаем. Моето спасение до този момент бяха вечните аксесоари, с които обвивах косата си, но защо да я крием, вместо да я предпазим и да си направим готина прическа за плажа.


Представям Ви интересен продукт за грижа за косата, особено през летния сезон, когато тя допълнително се изсушава. Всички сме чували израза „косата ми стана като слама“. Аз, цял живот руса, много съм страдала от тази сламена коса, която разваля цялата визия на жената. Тази година реших да тествам защитното и хидратиращо мляко за коса на Nuxe, което предпазва от слънце, сол и хлор. Абсолютно задължително за лятната ваканция, без значение дали ще сте на море или басейн в планината. Всъщност, дори не е задължително да има воден елемент, защото слънцето я изсушава дори и при дълга градска разходка в горещ, летен ден.

В продукта ми харесва най-вече това, че е мултифункционален – все още не съм била на море, но вече го използвах като маска преди измиване на косата, както и в краищата след всяко измиване – за протекция от слънцето и заглаждане. Ако го използвате така, слагайте много малко количество от продукта. Голям бонус е аромата, защото косата ухае много приятно на познатото Nuxe ухание, на лято и слънце.


Брандът обещава млякото да защити косата от UV увреждане и да подобри нейното състояние, като може да се нанася върху мокра или суха коса под формата на лека мъгла от разстояние 20 см. Ако прекалите, косата Ви ще изглежда леко влажна.


Млякото за коса на Nuxe е много полезен продукт, на който попаднах случайно докато търсех подарък на приятелка - невероятен фен на dolce & gabbana ароматите, а в сайта на www.parfimo.bg намерих страхотни предложения на добра цена. Всъщност, често влизам там, защото откривам любими марки с намаления до 50 % и дори и да не ми е нужен някой продукт в момента, защо да не си го закупя на добра цена?


С пожелания за красота,

Beauty by A.