Деликатно ухание с Grace Cole


Свежест 💙 Разпръскването на мист по тялото носи деликатно ухание, без да е натрапчиво и крещящо "Ехо, аз съм сложил ето този парфюм ". 😄


Ароматът няма да навлезе нахално в пространството на хората около вас, но ако ви приближат ще попитат "На какво мирише, на нещо хубаво". Често ми се случва. 🤫 Аз съм споменавала, че не ползвам парфюми, или поне, не всеки ден.


Благодаря на INTELFARM за поредния страхотен продукт, с който ни запознават - освежаващият мист за тяло на Grace Cole. От копринения пискюл и прозрачния стъклен дизайн на бутилката, до хидратиращата формула и перфектно разпръскващия се спрей, този ухаен "дъжд" оставя аромат на ванилия, боб тонка и пралина, освежен с разцъфнали листенца божур и изпъстрен с нежно наситен жасмин.


Благодарение на лекия си аромат и ниската си концентрация на парфюмни масла, можете да разпръсквате ароматната мъгла често и навсякъде. Понякога пръсвам и в гардероба, върху чаршафите, дори и на плажа.


Най - хубава е комбинацията от различни продукти, но с еднакви ароматни съставки, които наслояват деликатното ухание. Комбинацията, която използвам е скраб и мляко за тяло от същата серия на Grace Cole.

Продуктите можете да откриете онлайн, а за повече информация разгледайте сайта на вносителя Интелфарм - www.intelpharm.bg


Автор: Beauty by A.

Продуктите са предоставени от Интелфарм.