Домашна терапия със серум за коса


Всички продукти на Икаров ми помагат да подхраня различни зони по тялото ми, затова и реших да тествам този нов серум за коса. Косата ми е суха и винаги "се радва" да получи повече грижи.

Сега, когато всички сме по домовете си, единственият плюс за дамите е, че имат малко повече време за домашни грижи. Серумът за коса на Икаров го използвам през няколко дни и си признавам, че дори пренощувам с него. Маслен е, но попива много по - бързо и не оставя следи по възглавницата. Основната активна съставка е масло от кестен, добавен към бленд от няколко растителни масла – бадем, сафлор, авокадо и маслинови фитостероли.


Серумът дълбоко подхранва и обновява структурата на косъма, тонизира и хидратира, укрепва косъма и намалява косопада. Ароматът му е лек.В указанието се препоръчва, да използаме серума като подхранваща маска, веднъж седмично. Аз лично го втривам в корените на косата, но слагам и по дължините. Хубаво е да постоите с него най - малко 30 минути преди измиване. Серумът е подходящ за всички типове коса, а маслото и стимулантът (останалите продукти за коса на бранда) се препоръчват за нормална към суха, или фина и изтощена коса.


Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A.