За лицето, облечено в Clarins

Актуализирано: Май 26Обичам фон дьо тени, които освен да прикриват несъвършенствата, допълнително се грижат за кожата ми, придават сияние и подмладяват лицето ми. Представям Ви дълготрайния фон дьо тен-флуид с подмладяващ ефект и SPF 15 на Clarins. Нека не ви подвежда определението флуид, защото този фон дьо тен има леката текстура на флуида, но е покривен. Дизайнът на опаковката е луксозен - стъклено шише, с помпа и златно капаче, в горната част на което, можем да се огледаме. Наистина е козметично бижу.


Постигането на сияйна кожа с напредване на възрастта е трудна задача, поради загубата на колаген -когато плътността на колагена намалява, кожата губи своя блясък. Затова, двете ключови съставки, включени в продукта са екстракти от цикория и червено водорасло, които помагат за изглаждането на кожата, стимулират блясъка и сиянието ѝ.Формулата на продукта е кремообразна, но лека. Съдържа konjac микроперли, които подхранват кожата, арганово масло, което подхранва и органични овесени захари, които стягат кожата.

Everlasting Youth Fluid категорично прикрива тъмни петна и несъвършенства, адаптира се към цвета на кожата, благодарение на перфектна комбинация от пигменти. Цветът, който използвам е Honey, номер 110, тъй като предстои летния сезон и не бих искала да рискувам с по - светъл нюанс. Относно трайността, вчера бях над 10 часа с него и не съм поправила грима нито веднъж.


Вторият продукт, който идеално си пасва с флуида е коректорът Clarins Face Make-Up Instant Concealer. Категорично, най - добрият коректор, който съм ползвала. Продуктът маскира идеално тъмните кръгове, а околоочната зона "светва". Моят номер е 01, тъй като в тази част обичам лицето да е по - светло. Коректорът е дълготраен, не се впива в бръчиците, не изсъхва и не се налага да бъде фиксиран през деня. Областта под очите изглежда по-гладка и сияйна. Не знам как да го опиша, но изглежда като "кожа" и определено не се усеща като наслоен грим.


Обещавам утре да добавя снимка с нанесени продуктите върху лицето.

Update :)
.


С пожелания за красота,

Beauty by A