Продуктово ревю на червило от новата козметична линия на Николета Лозанова - NL Beauty

Актуализирано: Фев 9


Николета Лозанова пусна своята нова козметична линия NL Beauty и веднага си поръчах червило, което бързам да ви представя. Бях сред първите клиенти, които са направили поръчка в сайта на бранда, още същият ден получих обаждане и днес вече е при мен. :) Цялата NUDE серия червила обхваща гамата, с която често виждаме Николета по кориците на списания, телевизионни интервюта, както и на снимките ѝ в социалните мрежи. Поръчаният от мен цвят е CAPPUCINO и наистина ми напомня за напитката. Много мек, шоколадово - кремав цвят. Реших да закупя ежедневен цвят, затова заложих на по - светлата гама. Дизайнът на опаковката е в много тъмно кафяво с брандирано лого на компанията и указания, продуктът да се разнася на тънък, равномерен слой, който да се остави да изсъхне за около 30 секунди, като през това време не допираме устните си. Има забележка, че нюансите могат да варират в зависимост от тона на кожата.
Аз съм впечатлена от продукта. Първото нещо, което ми хареса е ароматът. Божествен е, ухае на нещо много сладко, което просто искаш да изядеш, дори и аз започнах да правя тези selfie poses, най-вероятно повлияна от кадифения цвят, а и заради това, че искам постоянно да усещам аромата и да доближавам устните до носа си :D
Червилото наистина е много дълготрайно, размазвах го нарочно, но без резултат - продължава да изглежда като току - що поставено, а съм вече 4 часа с него. Не забелязах да изсушава устните. Ето няколко секунди от видео, което подготвям:

На опаковката на червилото е описано, че то е произведено в България, съдържа внимателно подбрани съставки, както и че са спазени всички изисквания за качество и безопасност. Честно казано, аз не съм се съмнявала, че толкова доказано име ще се подпише под нещо, което не е качествено. Поздравления!


Категорично ДА за червилото на NL Beauty, бих си закупила и цветовете DIRTY SECRETS и FRIDAY NIGHT, както и палитрата със сенки, която отново е в NUDE тонове и

обещава дълготраен резултат.


Продуктът е закупен от мен. Постът не е рекламен.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ