Златка Димитрова: Всеки сам избира начина, по който да изрази себе си
Привет Злати, следейки профила ти в социалните мрежи, мога да те определя като трениращ работохолик и майка на прекрасно дете. Прави ми впечатление, че избягваш помпозни селфита, почти всички твои снимки са част от работни процеси и фотосесии. Какво мислиш за тези, които самоцелно показват скъпия си начин на живот?


Злати: От малка съм научена да бъда последователна и отговорна към нещата, с които се занимавам. Винаги съм се придържала към това да бъда себе си. Никога не мога да бъда това, което не съм, няма да бъда аз. А за тези дами, които показват мега луксозен начин на живот, не мога да кажа нищо конкретно. Всеки сам избира начина, по който да изрази себе си.


Разкажи ни за твоя бранд zlatkadimitrova.bg. Предполагам, че на дамите ще им е интересно да научат повече за хранителните и тренировъчни програми.


Злати: Това е една от мечтите ми, които се реализираха. От много малка спортувам. Получила съм много от спорта. Харесва ми как той действа не само на физиката, а и на психиката. Не мога без спорт. Харесва ми да наблюдавам процеса в промяната на формата у хората, с които работя и как заедно постигаме резултата, който те искат. Затова създадох сайт с моите хранителни и тренировъчни режими, в зависимост от целта ми в даден период. Защо моите? Защото много дами ме питат как се храня, как тренирам и какво приемам за възстановяване на мускулатурата. За това създадох и собствен бранд натурални добавки.


Добавките се изпращат с куриер, а режимите по мейл, следва се определена програма за хранене. Гладът е ЗАБРАНЕН в мечтите за перфектно тяло, храната е важен енергиен източник, за да бъдат по - добри и резултатите от тренировките.
Имало ли е случай, в който наистина те е домързяло да отидеш в залата?


Злати: Засега не е имало такъв момент, а и не мисля, че ще има. Спортът и това да вляза във фитнеса е огромно удоволствие за мен. Там ми е като втори дом, далеч от всичко, откъсвам се за час. Презареждам се.


На коя черта от характера ти благодариш за големия си успех?


Злати: Може би това, че съм доста упорита и постоянна.


Мъжете страхуват ли се от теб?


Злати: Не знам. Попитайте тях :) Чела съм какво ли не относно тази тема, но не мога да кажа дали е така или не. А и кой мъж ще си признае?
Кои са твоите най - близки приятелки? Известни личности ли са? Как успяваш да задържиш приятелството им и какво мислиш за женските отношения?


Злати: Най - близките ми са моето семейство! Имам и три приятелки, с които споделям, но така, както би те разбрало семейството, никой не би го направил, нито пък ще ти даде адекватен съвет. Вече трудно се доверявам.


Ти си много позитивен човек, срещали сме се, веднага свали бариерите между нас, как се справяш с феновете?


Злати: Винаги съм била Злати, такава каквато беше преди да стане медийна личност. За мен е много важно да запазиш и съхраниш себе си. Да не се самозабравяш. Всички сме равни. По принцип съм много контактна личност и бързо свалям бариерите.


Разкажи ми малко за твоите тайни за красива кожа – каква козметика използваш, правиш ли си маски, имаш ли някоя тайна домашна рецепта?


Злати: Поддържам кожата си с тоник за лице - почистващ, два пъти в седмицата си правя пилинг маски, почиствам лицето си при козметик веднъж месечно и използвам хидратиращи кремове.


Твоите топ продукти за лице, които използваш всеки ден.


Злати: Измиващ тоник, околочен и хидратиращ крем на Clinique, пилинг маска за лице на Marelin Cosmetics.

Ти си „Моден инфлуенсър на годината“ за 2019, кое е най-важното което искаш да кажеш на твоите последователи?


Злати: Искам да им бъда ежедневна мотивация за спорт. Да бъдат себе си, да не крият радостта си, щастието и да се усмихват повече. :)Снимки: личен архив на Златка Димитрова

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ