Shiseido Radiant Lifting Foundation - бижу за зряла и суха кожа

Актуализирано: Янр 28Ако имате зряла и суха кожа горещо мога да препоръчам един от любимите ми продукти - Shiseido Radiant Lifting Foundation. Преди около две години ми беше препоръчан от приятелка с думите "Вземи го и пак ще говорим" :D Да, от тогава говоря за него и не спирам да го хваля. Получавам всичко, което искам за кожата си - покритие, озаряване, лифтинг ефект, изравняване на тена, хидратация. Продуктът има и фактор SPF 15 и определено се грижи не само за красотата, но и за здравето на кожата. Това е единственият фон дьо тен, с който не ми се налага да нанасям допълнително коректор под очите, тъй като реално изравнява тена на цялото лице. Продуктът не се събира в мимическите бръчки и няма ефект на пудра.

Номерът, който ползвам е I 20 - Natural light Ivory. Единственият минус е, че за летния сезон не успявам да намеря подходящ по-тъмен нюанс. Решението е да се закупят два цвята и да се сместват, но не съм голям почитател на такава самодейност.

В официалния сайт на Shiseido има предоставена възможност да изберете подходящ номер на базата на друга марка фон дьо тен, който използвате. И все пак, не препоръчвам да разчитате изцяло на техниката, защото на мен ми препоръча един номер по-светъл от този, който използвам. Най-добре е да вземете sample и да го тествате на чисто лице в домашни условия. За дамите, които обичат матов завършек няма да е подходящ, тъй като оставя блестящ филм. Когато го сложих за първи път си помислих, че е доста мазен продукт и реших, че съм сгрешила с покупката, но след това се влюбих в резултата.


Заключение: Страхотен продукт за много суха и зряла кожа. Не влиза в линиите на мимическите бръчки.


Продукът е закупен от мен. Постът не е рекламен.

Снимки и автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ#bloggingtips #Shiseido #фондьотен #бръчки #зряла #кожа