Какво е усещането да позлатиш кожата на лицето си

Здравейте момичета,

след като ви описах бонбонската луксозна кутия за 24 дневна терапия на SELVERT THERMAL, искам да ви запозная с два продукта от златната им серия - SOIN D`OR.

Известно е, че златото прави кожата свежа и сияйна, доставя ѝ кислород и премахва следите от умора. Аз си закупих моите топ продукти в грижата за лицето - маска и олио, които са с 18 К чисто злато, и ще се опитам да ви опиша всичко за тези брилянтни бижута. И като казвам бижута, изобщо не преувеличавам. Ето така изглежда маската, която нанасям два пъти седмично върху чиста кожа и престоявам с нея около 20 минути.

Златна опаковка, златен дизайн, златно съдържание. В комплекта има и шпатула, за да не се докосва продуктът с ръце, като се избягва ненужно замърсяване. Така, козметиката ни се съхранява по-дълго, тъй като рискът от проникване на бактерии в нея е сведен до минимум.

Съжалявам млади девойки, но SELVERT PURE GOLDEN MASK e предназначена за по - зряла кожа, като основният ефект е регенерация и лифтинг. Нека и ние, на 2 х 20, да получим своя златен момент :D
След нанасянето на маската, тя попива и оставя златен филм по лицето, който се измива и кожата е готова да приеме следващия продукт - PURE GOLDEN OIL, което отново е с 18 К злато и ни подарява регенерация и хидратация.

Любимо ми е, не само защото обожавам серуми, ампули и масла, които втривам в кожата си, а и защото е с прекрасна консистенция и златен цвят, който остава върху лицето ми.

Все още не съм тествала, но в салона за красота има специална терапия с 24 K злато в няколко стъпки, които включват почистване, пилинг с диаманти, перли и лактобионова киселина. Показаха ми и много интересни златни листа, които се втриват в комбинация със златен серум, следва нанасяне на златна маска, крем и си тръгвате като богиня :)


Силно впечатлена съм, че тази терапия се предлага за тяло, и най-вече за моята проблемна зона - ръцете, които винаги забравям в ежедневната грижа. Дори си признавам, че нанасям разни остатъци от кремове, а трябва да започна да им обръщам по - голямо внимание. :) Цената на терапията за ръце не е безумно висока, като се има предвид материалите, които се използват и съм силно изкушена да я опитам. Срещу 59 лв. процедурата обещава регенерация, стягане и блясък на кожата.


Заключението ми за продуктите от серията SOIN D`OR е, че са истински бижута. Напомням, че използвам маска и олио, а в пълната серия ще откриете още серум и крем с 18 K злато. Много подходяща грижа за дами над 35 години.

Продуктите са закупени от мен. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ