Красивото преживяване Wet’n’Wild


Wet’n’Wild е една от 5-те топ марки за декоративна козметика на американския пазар и се продава в цял свят. Продуктите на Wet’nWild са с изключително качество, компанията е член на PETA и гарантира, че всички продукти са безопасни и не са тествани върху животни. Марката е любима на много знаменитости, част от които са: Парис Хилтън, Мерил Стрийп, Анжела Басет, Розалин Санчес, Клеър Дейнс, Джесика Бийл и много други. Черният молив за очи е един от най-харесваните продукти в цял свят. На всеки 20 секунди е продаден 1 брой някъде по света.


Аз вече открих декоративната козметика за себе си, тъй като често експериментирам и за мен, цената, също е толкова важна, колкото качеството. Харесала съм си още много продукти от бранда, но днес ще ви представя хайлайтър, червило и сенки за очи.


Wet’n’Wild MegaGlo Blushlighter Highlight , цвят Bling ми е абсолютен фаворит. Обожавам glow ефекта и тук го открих по най-нежния и деликатен начин. Продуктът ни дава избор дали да използваме дуета от цветове отделно - като руж и блясък, или да ги смесим и да нанесем този перлен воал по цялото лице. В грима, който съм направила днес, използвах втория вариант. Прилагам увеличена снимка.


Хайлайтърът е cruelty free, а останалите варианти на бранда, с имена Flash me и After sex glow също са със страхотни ефекти.

Дълготрайното течно мат червило Mega Last се нанася изключително гладко, има много наситени пигменти, обогатено е с витамини А и Е, както и с екстракт от Алое Вера, които допълнително се грижат за устните и ги правят много меки. Избраният от мен цвят е Behind the Bleachers, а всички червила имат добре оформена и заострена четка, която много лесно прави контурите на устните и не е нужно допълнително използване на молив. Аз дори леко излизам в средната горна част, тъй като харесвам тази повдигнатост в сърцевината на горната устна и успях да го направя само с четката на червилото.


Wet n Wild Color Icon Палитра сенки за очи - 10 цвята в натурални цветове, два от които са транзишъни. Ще откриете, както матирани варианти, така и с лек блясък. Хареса ми, че се нанасят лесно, без разпрашване. Това е важно за мен, тъй като аз винаги гримирам като начало лицето си и след това очите. Затова е важно да не падат цветни "снежинки" в околоочната зона. Изключително ми хареса упътването в задната част на кутийката, където ще откриете графика с две идеи - за дневен и вечерен грим, с номерирани конкретни цветове, които да използвате от палитрата. Аз следвах дневния вариант.


Много ми е готино, когато пиша за продукти, които наистина са ме впечатлили. Всъщност аз не пиша, за такива, които не са :) Искрено ви ги препоръчвам, аз лично, нямам търпение да изпробвам и други видове от бранда. I`m in love.Вносител е Интелфарм, които освен този бранд, в портфолиото си имат още редица много луксозни марки и продукти на прекрасни цени. Може да разгледате сайта, ако ви е интересно. А какви куфари за гримове имат, много сладка идея за подарък.

Продуктите на Wet n wild могат да бъдат намерени онлайн,както и във физически магазини, които можете да видите тук: http://intelpharm.com/417/Wet-n-Wild/


Автор: Beauty by A.