Кратко Beauty намигване от Мария Станкович
Ехо мацки,

Алекс ме помоли да ви намигвам от време на време с разни яки продуктчета, които са ме спасявали по време на работа. Затова днес ще ви разкажа повече за една вълшебна пудра.


Преди доста години работих в едно шоу, в което на ден ми се налагаше да гримирам по десетина знайни и незнайни хора, изявяващи се на сцената. Повечето разбира се, бяха с хубави и поддържани кожи, но имаше и моменти, където трябва да импровизираш, за да постигнеш супер резултат.


Тогава беше модата на матираните като маски лица, които на мен не ми допадат и непрекъснато изпробвах различни продукти, за да избегна този ефект. Трябваше гримът да бъде тежък и матиран, да си кажем направо, като питка с брашно, но аз нанасях фини светлоотразителни и трансперантни пудри. Те си мислеха, че ги "мажа здраво", а аз исках гримът ми да изглежда скъпо.Едно от тайните ми оръжия за това беше пудрата Chanel Poudre Universelle Libre, която идеално фиксираше грима ми и придаваше сияен вид на кожата. Не съм забелязала да запушва порите или да се събира в мимическите линии. Между другото, с този продукт лицата изглеждат страхотно на екран, сигурно и за селфи. :D

Beauty намигване от мен,

Мария


Интересни факти за Мария прочетете тук: интервю

Снимка: Интернет

Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ