Любим, TEINT LUMIÈRE КРЕМ – РУЖ РОЗЕ
Ще започна с това, че обожавам кремообразни ружове. Дори често излизам гримирана само с основа, руж и спирала. Ружът придава една приятна свежест, все едно си задъхана и си бързала, а и определено ни подмладява. :) На едно грим събитие, водещата ми обърна специално внимание, като ме помоли да изляза на сцената, за да покаже защо е важно да използваме руж и как да го нанесем правилно – „Да, да, заповядайте вие, виждам, че обичате руж“ :D До тук, добре, но след това продължи с обясненията как тези руменини казват на хората около нас „Аз съм в овулация, свежа съм и приятна“ :D Ама ,не, не искам да кажа това, искам да изглеждам по-млада. Но свърши вече, изложи ме жестоко :D
TEINT LUMIÈRE КРЕМ – РУЖ РОЗЕ използвам от края на месец ноември, миналата година, купих го в комплект с дневен крем ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТЕ, на супер оферта. Дори все още се намират тези подаръчни кутии. Цветът е много приятно розово, а най-много ми допада, че не е ярко. Преди това използвах друг кремообразен руж, който обаче си беше точно цвят "Барби". Честно, когато си нанасях червено червило, ми липсваше само трендафил зад ушите, за да изляза от някоя народна песен.
При този руж, няма такава опасност, цветът е по-скоро „пепел от рози" , като това го прави подходящ за всеки тон кожа. Аз го нанасям с пръсти, като се усмихвам на огледалото и потупвам в най - издадената област на бузките, така са ме учили моите приятелки гримьорки :), а след това разнасям към скулите. Не се размазва през деня, а и е много практичен, тъй като дизайнът му е като пудриера с огледалце.Активни съставки:

- Ултра-фини пигменти , които осигуряват обагрят и скулптират визуално скулите.

- Хидратираща Хиалуронова Киселина

- Специфични пудри за лесно разнасяне и дълготраен завършек

- Естери за пудрен финиш и кадифен допирПродуктът е закупен от мен. Постът не е рекламен.

Снимки и автор: Beauty by A. Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ