Лято с René Furterer


Когато René Furterer ме запознаха с този продукт, си помислих, че е прекрасен душ - гел. Да, ама не. Справя се също толкова добре с грижата за косата след слънце, колкото и за тялото.


След море или басейн - SOLAIRE подхранващ гел-душ с восък от жожоба измива много нежно косата и я възстановява от слънцето и изсушаването. Продуктът прави богата пяна, а съставката - восък от жожоба неутрализира негативното въздействие на солта и хлора.


Чудесен продукт и за път, а резултатът е гладка кожа, подхранена коса, аромат на лято и спестено място в куфара.💛
Вторият прекрасен продукт на бранда, който тествах - 5 SENS Сатенено сухо масло на René Furterer е много деликатен продукт. 💜

Абсолютен разкош за дамите, които харесват сухи масла - първо, защото наистина е сухо. 🙃 Тази сутрин разпръснах голямо количество сатенени облаци по косата си и цял ден няма и бледа следа от мазен завършек. Придава лъскавина на косата, а също така и защитава от термална агресия.

Защо 5 Sens? Защото в луксозния флакон се крият 5 натурални масла: 💜 Сладък бадем 💜 Авокадо 💜 Шафран 💜 Рицин 💜 Жожоба

Освен за коса, маслото е прекрасно за хидратиране на тялото, а супер бонусът е, че може да се използва като парфюмна ароматерапия, като се впръсне на китките на ръцете, деколтето и сгъвките на коленете. Наистина Rene Furterer са открили баланса между аромат, подхранване и сатенен завършек без никакви мазни и лепкави следи. Препоръчвам.


Автор: Beauty by A.

Продуктът е предоставен от "Пиер Фабр Дермо - Козметик България ".