Масажни свещи за коса, ръце и тялоОткрих масажните свещи на Misterro преди година в салон за красота. Хареса ми идеята за мини СПА процедура в домашни условия и понякога си поръчвам подобни продукти от сайта им.


Днес тествах нова масажна свещ - за скалп и коса, с която се престоява 15 минути. Начинът на употреба е както при всички подобни продукти. Запалвате свещта, оставяте да се разтопи, което отнема около 15- 20 минути и когато се образува ароматен течен басейн от масла, започвате да нанасяте продукта. Косата става много мека, но ще ми се наложи да я измия още веднъж с шампоан. :)
Другият продукт, който тествах е масажна свещ за ръце и ходила. Много ми хареса, ухае приятно и прави кожата и ноктите много подхранени. Цената на този продукт е около 5 лева. Указанията за употреба са отново същите, а след нанасяне на маслото може да ползвате ръкавици или топла кърпа, за да увиете ръцете си.


Производител на свещите е българска компания, а брандът се казва MISTERRO. От там твърдят, че продуктите са подходящи за всички типове кожа, подхранват, възстановяват, забавят стареенето, намаляват бръчките, увеличават еластичността на кожата, подобряват кръвообращението.

Свещите наистина създават релаксираща атмосфера, а никой крем за тяло не е оставял кожата ми толкова силно подхранена. Топлият бленд от масла и аромати може да споделите и с половинката си, като си организирате прекрасна, домашна СПА вечер.


Продуктите са закупени от мен. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. 🎀