Маските на MOSENA - грижа х 3



Лист - маските са прекрасно средство за разкрасяване и насищане на кожата ни с активни съставки. Винаги се радвам, когато тествам български продукт, а тук удобството е, че маските се предлагат в луксозна кутия по 5 броя от вид.


На сайта на MOSENA ще откриете три различни модела - anti - age, хидратиращи и почистващи маски. В момента са на промоционална цена и се отразяват много приятно за бюджета.

Няма да крия, че имам фаворит от MOSENA и това е anti - age маската, която има много силен аромат на зряло червено грозде, което идва от главната активна съставка UVIOX® - фитокомплекс от обвивката на органично червено грозде, който действа превантивно при стареенето на кожата. Тази маска съдържа в серума си и хидролизиран колаген, който придава стегнат вид на лицето и намалява фините линии и бръчки.

Синята маска е хидратираща, най - вероятно и цветът на опаковката е подбран така, че да напомня вода и хидратация. Съставката, хиалуронова киселина забавя стареенето на кожата. С възрастта производството на хиалуронова киселина в човешкото тяло намалява и е важно да засилим използването на тази съставка в грижата за кожата си.

Зелената маска MOSENA е почистваща, с екстракт от гъба PORE REDUCTYL®, която стяга порите, предпазвайки кожата от допълнително замърсяване. В допълнение, с екстракта от чаено дърво, маската успокоява кожата. И трите вида маски са с бамбукови влакна, добре изчислени са като размер и няма място от лицето, което да остава необгрижено. Ако трябва да обобщим, лист - маските на българския бранд MOSENA дори са с по-сложна математическо-разкрасяваща формула от тази в заглавието:

Грижа = 3 вида х 5 бр. в кутия :)


Автор: Beauty by A.

Продуктите са предоставени от MOSENA.