Как ми помогна BIOTRADE PURE SKIN

Актуализирано: Фев 9

Момичета,

случвало ли ви се е да се събудите с някоя отвратителна пъпка на лицето и да се депресирате от гледката. Аз никога не съм имала такива проблеми до миналата година, когато в продължение на няколко месеца постоянно получавах неприятни изненади. Всъщност няма да бъда толкова лицемерна, направо ми се ревеше. Почиствах редовно кожата, смених козметиката си, една приятелка дори ми даде дарсонвала си, за да предотвратя подобни инфекции – нищо. Затишие пред буря, до следваща сутрин, в която отново се събудя с някоя гад. Отврат на отвратта. Една сутрин, за да скрия челото си просто си подстригах бретона преди да отида на работа. Е, след два дни вече нямаше смисъл от този нов стайлинг, но както се казва – важно е да се живее днес. :D


Това, което ми помогна може и да не подейства при всеки, но искам да споделя и евентуално да ви бъда полезна. След всички мъки отидох при дерматолог, който ми предложи да направя процедура при медицински козметик. След почистването ми предоставиха този продукт, който наистина ме спаси.Важно! Аз го нанасях с клечка за уши, само в областта на проблема. Топвате върха на клечката и нанасяте на пъпчицата. Това се прави сутрин и вечер, аз дори го носих в чантата и нанасях още два пъти през деня. Потърсих след това продукта, името му е BIOTRADE PURE SKIN Tonic exfoliating. Създаден е за лек химичен пилинг в домашни условия , а съставките му са 10 % Азелаинова киселина, 8 % Гликолова киселина, 2 % Салицилова киселина.

Аз не съм го тествала на цялото лице, а само на проблемните локации. В описанието на продукта се казва, че той премахва повърхностния слой мъртви клетки, като осигурява постоянно разкриване на нежна и здрава кожа. Този тоник регулира прекомерната мастна секреция и свива разширените пори.


След употребата му задължително използвайте слънцезащитен фактор.

Моля, винаги се допитвайте до дерматолог.


Продуктът ми е предоставен по време на преглед. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ