Портокалов, обновяващ скраб за лице на SELVERT THERMAL


Със скрабовете за лице имам някакъв Стокхолмски синдром - аз съм привързана към тях, но те ми произвеждат само проблеми по кожата. Купувала съм много рекламирани брандове, с които разни 20 годишни инфлуенсърки се снимат усмихнати и обясняват, как лицето им е невероятно заради тях. Com`on girls, лицето ви е ок, защото сте на 20, а и най-вероятно не сте се претрили с това, с което сте се снимали.


Затова много внимавам с този продукт - за бюджетни варианти залагам на нежна текстура, а ако искам нещо по-работещо - на изпитан от мен бранд, като SELVERT THERMAL. Скрабът, който Ви представям е страхотен - портокалови гранули, които накараха кожата ми да "скърца" от удоволствие. Буквално, толкова чиста беше след процедурата. Нанесох продукта на лицето, шията и деколтето, и дори мога да го нарека "гумичка" за бръчки и линии - кожата ми светна.


Скрабът на SELVERT THERMAL е обновяващ, съдържа екстракт от сладък портокал с високо съдържание на витамин С, фини натурални перлитени частици, плодови киселини и приятен, ненатрапчив аромат на портокал. Отстранява замърсяванията и мъртвите клетки, моментално омекотява повърхността на кожата, изравнява релефа и я прави кадифена при допир.


Продуктът се нанася на влажна кожа, като с върха на пръстите се масажира нежно, оставя се две минути и се отмива с хладка вода. Опаковката е от 50 мл.Автор: Beauty by A.