Почистващата крем - пяна на Galenic


Почистването на лицето ми е основен приоритет, дори се старая да използвам два измивни продукта - на базата на олио и друг, на водна основа. Разбира се, сменям постоянно брандовете, защото винаги искам да опитам нещо ново.


Този път реших да тествам почистващата крем - пяна на Galenic, тъй като е на промоция, а и не съм я използвала до този момент. Продуктът е в голяма, пластмасова бутилка, с помпа, която превръща консистенцията в нежна, бяла пяна. Ароматът е добър, измива лицето добре, но не изсушава кожата.


След нанасянето върху влажната кожа, пяната се превръща в лек крем. Основният активен агент е флорална вода от Комунига, в допълнение с нежни, почистващи и хидратиращи агенти. Продуктът е без сапун.


Не мисля, че ще успее да премахне тежък грим, но моят съвет е никога да не махате цветни пигменти с директно размазване върху лицето си. Почистете яркото червило, спиралата и сенките, с продукт с памучен тампон и след това измийте лицето си с вода и измивна пяна, гел или крем, за да го почистите перфектно.


Опаковката е от 150 мл.


Автор: beauty by A.

Продуктът е закупен от мен. Ревюто не е платено.