Препоръчвам силно NAT'AURA PLATINUM 30+


Обожавам дизайна на продуктите от линията NAT'AURA - лъскави, големи опаковки, които събрани заедно приличат на бижута за лице.Линията NAT'AURA PLATINUM 30+ е предназначена за дами между 30 и 45 години, когато вече са се появили първите признаци на стареене на кожата. Всички продукти от линията съдържат еднакъв букет от активни съставки - био екстракт от алпийска роза, стволови клетки от алпийска роза и

био масло от бораго. 


Първо нанасям екпресния лифтинг концентрат, който наистина ми дава чувство на стягане на овала и като цяло, на лицето. Усещам го плътно и хидратирано. След него, нанасям крема, обикновено слагам нощен и през деня, особено сега, когато не излизам. Кожата ми е суха и нощната грижа ми се отразява доста добре по всяко време на денонощието. В нощния RENEWING NIGHT CREAM NAT'AURA 30 + действат отново активните съставки, включени в концентрата преди това. По този начин, кожата ни приема от тях с натрупване

и положението заспива. :) Страхотно е, че нямаме достъп до крема, а взимаме нужното количество чрез капачка - помпа.


Детайлна информация за съставките: ОРГАНИК БОРАГО МАСЛО** - стимулира регенерацията и клетъчното обновление на епидермиса. Подпомага възвръщането на еластичността на кожата и има превантивно anti age действие. PHYTOCELLTEC /стволови клетки от алпийска роза/ - оптимизирайки потенциала на епидермалните стволови клетки подобряват епидермалната регенерация и бариерната функция на кожата. Редуцира следите от стареенето на кожата – бръчки, зачервявания, загуба на тонус. CUBE3 - високопенетрираща хиалуронова киселина, която се съдържа естествено в кожата, със специфичен спектър на молекулно тегло. Притежава моментален лифтинг ефект и експресно хидратира. Подобрява и благоприятства проникването на масло и водоразтворими активни ингредиенти. FUCOCERT®* - полизахарид, даряващ кожата с оптимална хидратация и копринено сетивно усещане. Действа комплексно – моментално хидратира кожата и осигурява продължаващо до 8 ч. във времето хидратиране.


Използвам и крема за ръце от линията NAT'AURA, но много ме тегли следващият път да скоча в диамантената серия над 45. Обожавам богати помади и имам усещането, че ще се харесаме. Нищо, че имам още 4 години до тогава :)


Автор: Beauty by A.

Продуктите са предоставени от Biofresh. Всички блогъри пишат, че това не е повлияло на мнението им. Аз мога да споделя, че ако продукт не ми хареса, няма шанс да пиша за него.