Ревю на нощна термална хидратираща маска Uriage

Актуализирано: Юни 14Представям Ви Water Sleeping Mask - мощна, хидратираща маска за лице, която подхранва кожата по време на сън. Продуктът съдържа хидро-термален комплекс за хидратация с 8-часово действие, хиалуронова киселина, която изглажда и възстановява кожата и екстракт от еделвайс, даващ сияние.


Цветът на маската е тюркоазен, но когато я нанесете на лицето е прозрачен. Чувството е на "мокро" лице, тъй като текстурата е гелообразна, но не е лепнеща. По-скоро усещането при докосване на лицето е за "пързаляне" на пръста по кожата. Аз я използвам вместо нощен крем, като редувам няколко различни нощни маски, но тази може спокойно да използвате всяка вечер. Внимавайте да не попадне в очите Ви, защото леко дразни.


Опаковката е от 50 мл и по нищо не се различава от стандартната визия на бурканче с крем за лице. При нанасянето за цяла нощ, тя действа по време на сън и силно хидратира "жадната" кожа, като задържа влагата в дълбочина. Не оставя петна по възглавницата /какъвто риск има при маската с коноп, която ви представих скоро/, приятна е като аромат, текстура, не е нужно да се отнема от нея преди сън. Просто нанасяте плътен слой и си лягате да красивеете в леглото.


Знаете, че използвам много маски за лице. В момента програмата ми е:

  • Лист - маска през 3 дни

  • Маска с коноп на The Body Shop - 2 пъти седмично, тя също е нощна и спя с нея

  • Water Sleeping Mask - останалите 5 нощи от седмицата

Голям плюс е, че с тази mask терапия спестявам от нощен крем, а в същото време не спестявам от грижа за кожата си, като ѝ давам силно подхранване и хидратация в режимен план. Цената на Water Sleeping Mask на Uriage е около 20 лева, което също много ми допада :D Може да бъде намерена във всяка аптека.С пожелание за красота,

Beauty by A.