Сигнал STOP - червилото на Jeffree Star, нюанс ANNA NICOLE

Актуализирано: Янр 27


Jeffree Star Cosmetics, нюанс ANNA NICOLE


Абсолютно скандален цвят, точно като собственика на бранда, за когото ще ви разкажа в публикацията. Цял ден се чувствах като светофар, който мига в оранжево - червено, с две думи - страшна, но много яка щуротия. Създаден е за смели мацки, които не се страхуват да експериментират и да комбинират шашави цветове. Мисля да си го запазя за лятото, защото с хубав загар ще е направо wow.


Разбира се, нямах търпение да го тествам веднага, спазих съвета да ексфолирам устните преди нанасянето и дори се осмелих да отида на работа с него. Червилото засъхва за секунди, а през целия ден не се размаза извън линията на устните. Изключително трайно, дори няма смисъл да си вадите огледалцето през деня и да го проверявате. Наистина не оставя следи от целувки - по хора и чаши за кафе :)Моливът е в много близък цвят до червилото, имайте го предвид, ако сте почитатели на един нюанс по - тъмно очертание от основата. Апликаторът на червилото е изострен, което доста улеснява нанасянето. Дизайнът на опаковката е решен в розово, а капачката на молива е много мадамска - със златиста, нестандартна форма. Четох коментари, че ароматът му е неприятен, с което не съм съгласна. Не мога да кажа, че има специфичен аромат. И още нещо много важно - продуктът е 100 % веган и cruelty-free.Цялата линия червила имат екстравагантни и провокативни имена - CROCODILE TEARS, ANNA NICOLE, ABUSED, CHRISTMAS COOKIE, DESIGNER BLOOD, CELEBRITY SKIN, UNICORN BLOOD и много други. Много опити и тестове са коствали на Jeffree Star, за да бъдат постигнати толкова нестандартни и ярки цветове без използването на химикали. Но той е успял. По негови думи, брандът му е в топ 10 на най-продаваната козметика в САЩ, а според Forbes, той е сред 10-те най-богати YouTube звезди. Най-търсеният цвят от линията е ANDROGYNY, което почти винаги е out of stock.


Любопитни факти за бранда:

Компанията е собственост на топ beauty влогъра Jeffree Star. Той създава своята марка грим, като влага всичките си спестявания, без да подозира, че това ще се превърне в многомилионна компания. Jeffree започва да прави видеоклипове, промотиращи марката си в YouTube, където достига над 18 милиона абонати и милиарди гледания.Изключително трудно е да бъде описан и да му бъде сложен етикет - много провокативен, различен, скандален, абсолютен майстор на четките. Той обожава козметиката, розовият цвят и татуировките, а в клиповете си прави най-скандалните ревюта на козметика. Известен е фактът, че ако Jeffree не одобри продукт, който тества пред милионите си зрители, това сериозно може да навреди на продажбите на съответната компания. Винаги е брутално откровен, а сред безбройните жълти сензации се отличава скандалът с ревюто на четките за грим на стойност 360 долара на Kylie Jenner. В клип, Jeffree Star детайлно разглежда продукта и споделя, че е като от магазин за един лев и няма как да подведе милионите си последователи.


Jeffree Star е изключително предприемчив и влага печалбите си в десетки разнообразни бизнеси. В You tube е известно видеото му, в което показва гардероба си на стойност над 7 милиона долара. Достъп до гардероба има само той, а тежката трезорна врата в розов цвят, се отваря единствено от неговия пръстов отпечатък. Инвестира в редки дизайнерски чанти, от които има произведени само един или два броя в целия свят- Той ги съхранява в специален стъклен розов сейф, а стойността им расте с всяка година.

Заключение: Продуктът е перфектен като качество, има много варианти на цветове и със сигурност ще изберете своя любим. Тестваният от мен цвят - ANNA NICOLE, го препоръчвам на по - смели дами. Според мен ще стои чудесно и на матова кожа. Винаги съм имала притеснение относно оранжевия тон, тъй като той отнема от белотата на зъбите, но с този "портокалово-грейпфрутен" микс не забелязах такъв проблем.


gif


Естествено,че продуктът е закупен от мен и ревюто не е рекламно :)

Снимки и автор: Beauty by A. / използвана снимка от Wikipedia

Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ