Тествах маска на HADA LABO - марка, която 8 години е номер 1 в ЯпонияРеших да опитам sheet маската на японския бранд и ми хареса. Хидратираща е, има достатъчно серум в опаковката и ухае приятно. Цената ѝ е около 5 лева и може да я откриете в магазини dm. Брандът е японски, като 8 поредни години е номер 1 в Япония. На българският пазар могат да се намерят два варианта на маските за лице - хидратираща и такава, против стареене. Маската, която пробвах е хидратираща, в бяла опаковка. Тя е подходяща за всеки тип кожа, която чувстваме като уморена, замърсена и изгубила своята свежест или обем. Маската освежава кожата я прави по-сияйна . От бранда твърдят, че само за 10-20 минути увеличава хидратацията в кожата 2,5 пъти. Съдържа:

  • Супер хиалурновоа киселина която възвръща хидратацията на кожата.

  • Соеви пептиди, които се борят с появата на първи фини линии и загуба на плътност.

  • Витамин Е, който е мощен антиоксидант и предпазва кожата от свободните радикали.

Маските са меки и 100% направени от памучен материал, напоен с богат на активни съставки серум. Червеният вариант на маската е Anti-aging sheet mask, а основните съставки в нея са:

  • Супер Хиалуронова Киселина

  • Ретинол, който се бори с признаците на стареене. При редовна употреба изглажда кожата и бръчките са по-малко видими.

  • Колаген - това е основна съставка в продуктите против стареене. Спомага здравия вид на кожата, подобрява еластичността и се грижи за хидратацията на клетките. Маската подмладява кожата и изравнява тена.


Японският бранд ни напомнят, че маските са спа процедури в домашни условия и едва ли ще открием по-добър начин да си починем, от това да се погрижим за своята кожа в рамките на 15-20 минути. Което и аз постоянно напомням :)


Повече за бранда: Hada Labo Tokyo e създаден да се бори с естествената загуба на хиалуронова киселина. Всички продукти съдържат изключителна комбинация от три вида хиалуронова киселина, създадена по високотехнологична японска формула. В магазините ще откриете общо 7 продукта, разделени в две серии – бяла и червена. Червената серия е с продукти против бръчки за по-зряла кожа, а бялата е хидратираща. Продукът е закупен от мен. Постът не е рекламен.

Снимки и автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ