Хубавата кожа няма пол


Поздравявам мъжете, които поддържат лицето си, а на тези, които все още имат резерви и не искат "женски неща", бих казала, че има начин за дискретна грижа. Вярно е, че никоя жена не харесва мъж, който стои пред огледалото повече от нея, но и със същата сила, не харесваме непочистена кожа, с големи пори и черни точки. Обещах да ви разкажа за японския бранд MITOMO, защото тяхната колекция Samurai е специално разработена за нуждите на мъжката кожа, с галактомицес фермент, който експресно подобрява структурата и, успокоява раздразнената кожа, обновява, овлажнява и подхранва в дълбочина, регулира кожния метаболизъм и омазняването.

Продуктите от линията Samurai са лист - маски и серуми. Аз препоръчвам използването на няколко капки серум сутрин и вечер след душ. А маската - при нея няма правила. Колкото повече, толкова по - добре, но и веднъж седмично е по- добре от нищо. :) Серумът и активните съставки в лист - маските попиват в кожата ви и дискретно я почистват и подхранват.

В сайта на Mitomo ще откриете черен и бял вариант. Black Samurai е насочен към обновяване и стягане на мъжката кожа, предотвратява кожни инфекции, успокоява раздразнената кожа, овлажнява и подхранва в дълбочина, регулира кожния метаболизъм и омазняването.


White Samurai предлага изсветляване и стягане, също успокоява раздразнената кожа, обновява, овлажнява и подхранва в дълбочина, регулира кожния метаболизъм и омазняването, но и изравнява тена.


Модата сега наложи големите бради, но не забравяйте да се грижите и за тази зона, за да я запазите красива и здрава. След като сте нанесли серум по видимата част на лицето, втрийте няколко капки и в кожата, скрита под брадата. Ако усетите нужда, нанесете хидратиращ крем след това.

Жените отдавна водим битки за красотата си и затова можем да ви съветваме. Е, за някои все още е важно да покажете скъп часовник, но аз ви препоръчвам да се погрижите за лицето си и да спрете времето.


* Промокод beautybya ви дава 10 % отстъпка при покупка от www.mitomo.bg

Автор: Beauty by A.