Японките ни издават тайната на красотата си с MITOMO


Българките наистина сме поддържани жени, но японките са известни с културата си към красотата и хубавото, изчистено, бяло лице много отдавна. Първи, гейшите са използвали лист -маски, като са топяли коприна в серум или розова вода. Тази традиция за натурални активни съставки и култ към красивото женско лице е в основата и на почти всички японски козметични гиганти. С удоволствие тествах изглаждащата маска с колаген и lithospermum на MITOMO - нов за страната ни, бранд.

За първи път, лист- маска ми дава възможност да се погрижа за зоната около очите. Маската е изрязана по специфичен начин и вие може да изберете дали да включите и тази зона в процедурата. Макар да съм голям фен на технологиите и трудно изкарвам 30 минути без телефон, реших да се отпусна и беше вълшебно. Маската ухае приятно и е една от най - силно напоените, които съм нанасяла. Не забравяйте с остатъка от серума в опаковката на направите лек макаж на шията, деколтето и ръцете.

Тази маска се отличава с уникална технология, която осигурява мощно хидратиране за чувствителната кожа. Веднъж абсорбиран, серумът на маската продължава да действа дълготрайно и през следващите дни след употребата, благодарение на високо концентрираните активни съставки в него. С две думи, усещате кожата толкова хидратирана, че може да не пожелае и поставяне на крем.

Част от дизайнерските опаковки на продуктите на MITOMO са картини на известен японски художник, който е творил през 18 век. Японското изкуство се нарича Ukiyo-е, както е наименована и една от козметичните линии на бранда MITOMO. Това за мен е много интересен детайл, тъй като не се докосвам просто до модерна визия, а до история. Дори не изхвърлих опаковката, а реших с времето да си направя wierd арт - колекция. На www.mitomo.bg може да разгледате всички предложения. Не пропускайте да видите серумите и офертите от 8 уникални маски в красива опаковка на цена 39.95 лв, които заслужават внимание. Господата също могат да разгледат, тъй като козметична линия Samurai е създадена за тях. Или дами, изненадайте ги.

Автор: Beauty by A. Продуктът е предоставен от MITOMO.