Хипоалергенен фон дьо тен Bell - 5 продукта, събрани в 1
Реших да изпробвам продукт на Bell, който е комбинация от основа, фон дьо тен, коректор, пудра и слънцезащитен фактор със SPF 25. Фон дьо тенът е хиполалергенен, което най-много ме впечатли, тъй като избягвам да нанансям всякакъв тип козметика на лицето си, която може да предизвика реакция. Благодарение на една много яка мацка в аптеката наблизо, която изтърпява дългото ми изпробване на тестери, с изненада установих, че най-много ми допадна номер 3 като тон - Golden beige.


Bell е полска козметика, която аз познавам от много години, няма да кажа колко :D Брандът имаше много известно червило в nude цвят, забравила съм номера, но беше топ продукт сред всички мои приятелки. Този фон дьо тен, обаче, е част от нова серия HypoAllergenic, създадена специално за чувствителна и предразположена към алергиии кожа. Линията съдържа спирали, червила, ружове, сенки, сенки за вежди, очни линии и още много продукти.

Маркетирането на този фон дьо тен, като продукт 5 в 1, не е просто рекламен трик. Първият ден го нанесох след тежката артилерия от бяла козметика, която използвам и определено, лицето ми не пожела толкова продукти. Няма смисъл да се използват много богати кремове и серуми под него, защото този хипоалергенен продукт също съдържа хидратиращи съставки, които помагат да не бъдат подчертани сухите зони.

Продуктът представлява компактен кремообразен фон дьо тен, нанася се с апликатор, който ще откриете в кутийката. Тоновете са три - Natural, Sand и Golden beige. А ето как от Bell формулират предимството да се съчетаят 5 продукта в един:

  • предпазва кожата от вредното влияние на слънцето, благодарение на слънцезащитен фактор SPF 25

  • подобно на основа, осигурява дълготраен ефект на грима

  • прикрива несъвършенствата, аналогично на коректор

  • изравнява тена на лицето

  • оставя кадифено покритие с пудра ефект


Фон дьо тенът се нанася много лесно, с гъбичка или четка, не оставя линии по лицето и предпазва от вредните ефекти на слънчевите лъчи. Според мен е подходящ и за по- суха и зряла кожа. Аз лично имах нужда от още малко коректор под очите, тъй като харесвам тази част да е по-светла и допълнително нанесох коректор на Bell, също от хилоалергенната серия, на който е отбелязано, че е одобрен от офтамолог.Бих пробвала и останалите продукти от хипоалергенната линия на Bell. Често се случва да сме много внимателни към бялата козметика, която нанасяме на лицето си, но имаме пропуски към декоративната. Аз също съм купувала червило или очна линия, без да погледна съдържанието им, но е прекрасно да открия козметика, която не само ще ни даде цвят, но и допълнителна грижа.Продуктът е закупен от мен. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ