AQUA INFINI козметичен лосион - продуктово ревю

Актуализирано: Янр 27

Здравейте дами,

от година активно използвам този козметичен лосион и мога да кажа, че наистина го обожавам. Създаден е като началната стъпка в грижата за лицето. Това е първият продукт, който нанасям преди да сложа серум и друга ежедневна грижа. Нанасям го с ръце, никога с памучен тампон, изсипвам малко количество в шепата си, разтривам лосиона между дланите и масажирам нежно цялото лице, шия и деколте. Усещането е за невероятна свежест и чистота, цветът му е вълшебно нежно розов, а ароматът - чист. Не се притеснявайте, няма да се разсипе в дланите ви, тъй като текстурата е със средна гъстота.


Главният активен агент в лосиона е Розата на Ерихон, която може да се открие в пустинята Чихуахуа. Това растение притежава изключителната способност да консервира уловената влага от заобикалящата външна среда в сърцето на клетките си, благодарение на порести протеини. То никога не умира. Не е за вярване, но ако го забравите в някой ъгъл, то ще се свие на топка и ще оживее отново след като бъде полято, дори и това да е след 50 години.

Комплиментни активни съставки: Хиалуронова киселина и желиращи полимери за хидратация и съхранение на водата в кожата; хидратиращ растителен глицерин.

Продуктът е в голяма опаковка от 200 мл., която е достатъчна за поне два-три месеца. Освен, че освежава кожата като първи продукт за деня, лосионът помага да се нанесат по - лесно и последващите продукти, а кожата се чувства подготвена за тях. Аз го нанасям сутрин и вечер преди всички останали продукти. Откровено казвам, че ако пропусна да го нанеса, усещането ми е за недовършена ежедневна грижа.


Заключение: Категорично ДА от мен за всеки тип кожа и възраст 😊Продукът е закупен от мен. Постът не е рекламен.

Снимки и автор: Beauty by A. Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ#bloggingtips #Galenic