BelleBox през май


Не знам как от всички тези кутийки, мога да се радвам най - много на крема за ръце, но екстрактът от портокал ми е много любим аромат. Кремът се казва NAOBAY Orange Juice и освен портокал, съдържа още екстракт от лайка и алое вера. Количеството е 30 мл.


Най - рекламираният продукт от кутията беше тази палитра - Bellapierre Peach Blossom Eyeshadow Palette. Както се вижда, прасковени нюанси - три блестящи и един матов. Цената на палитрата е 57 лева. Напомням Ви, че цялата кутия е на цена от 25 лева.

Следващият продукт е течен пигмент, който следва да оразява светлината. В кутията през март имаше подобен продукт, със златен ефект, а този път са заложили на Unicorn цвят. В упътването е описано, че INC.redible Brightening drops могат да се ползват като основа или да се смесят с фон дьо тена за по - бляскава и сияйна кожа.


Следващият продукт отново е за блясък, за мен е прекалено такова количество новогодишен грим, но съм сигурна, че девойките ще са щастливи. Златния пигмент на прах може да се добави като акцент върху скулите, очите и ...където си искате. Защо не и в зоната на деколтето?


Последният продукт е дълготрайно мат червило - Sleek Makeup Matte Me Rioja Red. Червилото е приятно, силно пигментирано, ярко и дръзко.


Надявам се да съм била полезна и да прецените, дали и вие бихте поръчали от тази beauty кутия. Ревюто е информационно, продуктите не са тествани все още. Е, освен червилото.

Автор: Beauty by A.