DIFFUSEUR DE BEAUTÉ - скритите рубинени перли в крема

Актуализирано: преди денОще един любим крем от Galenic с рубинени перли, които обвиват кожата в малинов нюанс и озаряват лицето. Продуктът е с розов базов цвят, а в него са разпръснати малките рубинени микрокапсули, които при нанасянето на кожата се разтопяват под пръстите ви и придават на лицето прекрасен финиш.


Кремът е в прозрачно бурканче, което позволява да се видят рубинените перли и преди да бъде разпечатан. Ароматът му е нежен и луксозен, но Galenic винаги са били експерти в това, да угодят на всички сетива при използването на продуктите им. Интересна е формулата, която е наречена Мезоморфен резервоар TM, предоставящ прогресивното разпръскване на активните агенти за стимулиране на сиянието на кожата, мигновено. Аз също бях любопитна какво представляват тези рубини, твърди ли са, как се разтопяват? Те са като малки, тъмночервени микрокапсулки, които при разнасяне на продукта върху лицето, се "спукват". Първоначално ще видите червеникави следи, които за секунди се блендират с гел - крема и придават сияйност.


Лично аз комбинирам крема с козметичния лосион Aqua Infini, който подготвя и хидратира кожата на лицето за последващите продукти. Получава се страхотно козметично "меню".Кремът DIFFUSEUR DE BEAUTÉ може да се използва за:

  • мигновено сияние - нанася се сутрин или преди излизане за мигновен ефект на сияйна кожа

  • 3-седмична терапия за стимулиране на сияйна кожа при необходимост

  • база за грим

  • а аз си го нанасям като дневен, нощен и всичко в едно :D

Опаковката е от 50 мл, а цената около 100 лева, в зависимост от аптеката и съответните промоции, които има в момента. Потърсете и други прекрасни продукти на https://www.galenic.bg/


Продуктът е предоставен от "Пиер Фабр Дермо - Козметик България ".

Автор: Beauty by A .