Galenic Beaute Du Regard – нежен и леден масаж за зоната около очите
Изключително приятен крем за зоната около очите, който съдържа хиалуронова киселина за изпълване на бръчки, декстран сулфат за редуциране на торбички и vitamin B3 за намаляване на тъмните кръгове. Много приятен като аромат и текстура, важно е да се съхранява в хладилник, затова и част от дизайна представлява прозрачно кубче, в което кремът се поставя.


Продуктът се нанася с нежен масаж с помощта на охладения апликатор, като се получава ефекта на ледено кубче. По този начин, подаряваме на нежната зона удължено охлаждане и постепенно разтваряне на активните съставки. Формулата прониква в дълбочина, редуцира подпухването и изглажда съществуващите бръчки и мимически линии. Съдържащите се активни съставки действат изключително благоприятно, повишават еластичността и имат тонизиращ ефект. След използване околоочната зона е подмладена, защитена, с копринено гладка кожа и подобрен външен вид.Количеството на продукта е 15 мл, но то е достатъчно за почти 3 месеца. На снимката съм добавила и моята стара опаковка, която изрязвам, за да мога да използвам всеки лев от крема :D Нуждата от съхранение на студено ми е носило и забавни моменти - случвало ми се е, когато съм на почивка, да си настроя и допълнителна аларма в деня на напускане на стаята, за да не си забравя безценното съкровище в хладилника :D


Съвети за нанасяне от Galenic:

Нанасяйте Beauté du Regard като използвате апликатора, в посока винаги от вътрешния към външния ъгъл на окото, за да отнемете подпухналост и да стимулирате микроциркулацията на кожата. Притиснете в 5 акупресурни точки в зоната на околочния контур за редуциране на торбички и тъмни кръгове. Beaute du Regard усещате върху кожата си като нежно разтапящо се кубче лед, с деликатни флорални нотки на бели цветя, чиито интензитет бива подсилен от охлаждането.

Препоръчвам продукта при мимически бръчки и подпухналост в околоочната зона. Подобрение се наблюдава и по отношение на тъмните кръгове.


Снимки и автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Продуктът е предоставен от Pierre Fabre Bulgaria

Прочетете още от мен: БЛОГ