Хидратация в движение с Garnier Bio Argan Face Mist

Тъй като съм маниак на всичко що е хидратиращо, си закупих продукт от новата био серия на Garnier, който се казва Garnier Bio Argan Face Mist. В момента е на промоция в магазин dm на цена около 8,50 лева.
Ще го използвам за бърза хидратация през целия ден, затова и го нося в дамската си чанта. Днес го тествах поне 5 пъти и гарантирам, че няма да развали макиажа ви, само трябва да го оставите да изсъхне и да не пипате лицето си с ръце. Усещането е за освежаване и подхранване на кожата. Важно е да не попадне в очите и устата, затова ги оставете затворени по-дълго време - не като мен :) Ето и няколко секунди от дневните ми хидратиращи моменти :)))


Активните съставки са:

  • органично арганово масло, отглеждано в Мароко и известно със своите подмладяващи, хидратиращи и подхранващи свойства.

  • вода от био метличина (синчец), която действа противовъзпалително, успокояващо и овлажняващо.

  • био вода от ечемик, богата на витамини, минерали и аминокиселини, сред които лизин, който се грижи за здравия вид на кожата.

  • аргинин, който има почистващи, хидратиращи и подхранващи свойства

  • глицерин, който овлажнява, тонизира и стяга кожата.

Garnier Bio Argan Face Mist е подходящ за суха и чувствителна кожа, като осигурява комфортно и свежо усещане, връща естествения блясък, еластичност и мекота. Можете да го използвате по всяко време, дори и в движение, за мигновено освежаване и хидратиране на кожата. Напръскайте лицето си на разстояние не по-малко от 15 см, затворете очите и не вдишвайте.


Продуктът е закупен от мен. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ