Kibrit.bg определено ме запали

Здравейте, никога не съм поръчвала beauty кутии, но реших да се доверя на КИБРИТ, защото предварително отварят тайната завеса на скритите продукти. Видео с отварянето на кутията ще намерите ТУК, а за самите продукти ще ви разкажа в текста, тъй като вече успях да тествам почти всички красоти от кутията.

Започвам със златна маска за термотерапия на марката Beauty Pro - обогатена с хиалуронова киселина, Q10 и златни частици, които интензивно хидратират и възобновяват кожата на лицето. Има лек затоплящ ефект, аз съм голям любител на маските и на мен много ми допадна.Вторият продукт, скрит в кибритчето е хидратиращ крем за лице на Avant Skincare, количеството му е 50мл. Активните съставки включват хиалуронова киселина, масло от авокадо и масло от жожоба. Кремът е много хидратиращ и лек. У хае нежно, а цветът му е бледо ментов. Този продукт също ми хареса.Третият продукт е лосион за тяло с роза лилия на Saff Bulgaria. Количеството е 200мл. Текстурата е лека, не оставя мазен филм, ухае приятно, единствената забележка е към помпичката -стори ми се малко "по-бавна", но не е голям проблем. Опаковката изглежда много луксозно.

Четвъртият продукт е маска за коса с кератин, Brave New Hair. Количеството е 50мл. От бранда обещават, че маската компенсира естествения протеин на косата и повишава издръжливостта и еластичността. Допада ми, че маската съдържа кератин, тъй като шампоанът, който използвам в момента също е кератинов. Не съм я използвала все още.Петият продукт - балсам за ръце на Wooden Spoon, малка опаковка от 15 мл, много гъст, много приятно ухае на кафе. Ще го използвам с удоволствие, единственото нещо, което промених е това, че прехвърлих продукта в моя по-удобна опаковка, защото изпитвам трудност при отварянето на толкова мънички метални кутиийки.Шестият продукт е едно малко, сладко ролерче с камък от нефрит на марката AfterSpa. Масажите с нефрит са много полезни, камъкът има охлаждащи способности и лицето се чувства и изглежда по-добре след подобна домашна, десетминутна терапия. Моделът от кутията е предназначен за околочния контур, но тъй като аз нямам толкова проблеми в тази зона, а пък си го кръстих бебе -ролер и ми е изключително сладък, ще го ползвам за цялото лице :)Определено ми допадат продуктите на КИБРИТ, а и са от Варна - наши хора сме :)Продуктът е закупен от мен. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ