KORFF винаги е добра идея

Харесвам KORFF от повече от 10 години, когато за първи път опитах техните продукти. Марката е създадена през 70-те години на миналия век, с цел да внесе луксозни козметични продукти в италианската фармацевтична сфера. Определено предизвиква усещане за престиж, опаковките са луксозни, текстурите - също.


Днес ще ви разкажа за фон дьо тена KORFF Cure Make Up Foundation Drops , който притежава озаряваща текстура, а активните съставки са хиалуронова киселина и ретинол. Луксозното шишенце с пипета дава възможност да вземем малко количество, толкова, колкото ни е нужно.Предлага се в 6 цвята - creme, amande, noix, noisette, cafe и cacao. Цветът, който избрах аз е 02 - amande. Най-голямото впечатление при нанасянето е за кашмирен финиш, но не онзи напудрен, "парцален" финал, който влиза в бръчиците, а по-скоро като на нежен воал. Покривен е, но толкова, колко е нужно. В никакъв случай няма ефект на маска. Остава кадифен, а в същото време сияен финиш. От бранда са се погрижили и за аромата, който е много нежен.


Активни съставки:

  • Хиалуронова киселина, Висококачествен Ретинол и био растителни съставки - действат хидратиращо, изглаждащо, изравняват тена, придават естестевн блясък на кожата.

  • Витамин Е - с анти-оксидиращо действие

  • Без парабени, без парфюми

Опаковката е от 30 мл, а цената е приятна, около 39 лева. Бих искала да Ви покажа и още един техен продукт, който не е за моята кожа, тъй като е много леко покривен, но някои дами търсят точно това в ежедневието - Korff Invisible с прозрачен ефект.


От името му виждаме, че той ще ни предостави основно грижа, благодарение на хиалуроновата киселина и витамин Е, с които е обогатена формулата, но пък с прозрачен ефект на грим, приближаващ го повече до bb кремовете.


Потърсете тестери в близката аптека и се насладете на продуктите :)

Повече за KORFF вижте в официалния сайт.

Автор: Beauty by A.