New: Озаряваща лист - маска Lavera с био драконов плод & био малина


Обожавам маските и чувството на свежест и чистота, което ми носят. Кожата ми определено е много благодарна, когато ѝ подаря това приятно усещане. Новата маска на Lavera е прекрасна. Първо, защото е с изцяло био растителни съставки и осигурява свеж, красив, равномерен тен и интензивна хидратация. Второ, ухае много приятно и се получава ефект на ароматерапия, съчетана с разкрасяваща маска.Glow маската съдържа формула със специална комбинация от активни съставки на базата на екстракт от личи и натурални антиоксиданти за красива кожа.


Все още не сте ползвали лист-маски? Моля, побързайте, толкова е лесно и полезно. Почистете лицето си перфектно, напаснете маската по контурите на лицето си и ѝ се насладете за 15 минути. След сваляне, втрийте остатъка от серума внимателно с чисти пръсти.Маската за озаряване е подходяща за всеки тип кожа, а в серията ще откриете още:

  • почистваща лист - маска с натурална салицилова киселина и био мента

  • хидратираща лист - маска с ледникова вода и био краставица

  • стягаща лист-маска с троен ефект на хиалуронови киселини и масло от каранджа

Аз лично мисля да тествам всички видове, един по един, и да си ги редувам. :) И още нещо, до този момент не съм обръщала внимание при други брандове, но при Lavera ми направи впечатление, че на опаковката е отбелязано, че е 100 % биоразградима. Ще я откриете в избрани dm филиали.


Един съвет от мен за маските - те трябва да бъдат нанасяни регулярно, за да получите максимален ефект.


За бранда: Lavera се произвежда в Германия и е 100 % сертифицирана натурална козметика, без изкуствени аромати и консерванти. Продуктите са тествани и тяхната поносимост е дерматологично доказана.


Снимки и автор: Beauty by A.

Продуктът е предоставен от Lavera / Facebook page: Lavera / Instagram: Lavera

Прочетете още от мен: БЛОГ