PRIMER LUMIÈRE - Универсална база за съвършенство, сияние и дълготраен гримНовият продукт на Галеник от серията Teint Lumiere е база за дълготраен грим, която незабавно озарява, изравнява тена и разкрасява кожата на лицето. Нанася се много лесно, не съдържа мазнини, некомедогенен е и позволява на кожата да диша през целия ден. Идеален камуфлаж за несъвършенства - тъмни петна, зачервявания, сенки. Ефирна, свежа текстура за съвършено покритие, без ефект 'маска'.
Базата съдържа два бели пигмента, първият предлага отлично покритие за камуфлаж на несъвършенствата и предоставя съвършена трайност и фиксация на грима през целия ден, а вторият, по-леко покривен, предоставя пудрен завършек и отразява светлината във всички посоки. Има озаряващ ефект, без нежелан блясък.Базата се нанася сутрин, след серум, крем и цялата ви дневна грижа, но преди да поставите фон дьо тен или друга оцветена основа. Аз го нанасям с пръсти, макар, че от Galenic съветват това да става с гъбичка. Специално върху най-проблемните ви зони – пигментни петна, сенки и зачервявания потупайте леко с продукт, отново с върха на пръстите си.


Използвам го в моменти, когато искам да сложа по-тежък грим, тъй като базата го прави много дълготраен. Също така нанасям на тъмните кръгове под очите. След като разказах на моя приятелка за PRIMER LUMIÈRE, тя ми сподели, че има притеснения от проблемен участък на лицето и заедно решихме да го тестваме. Благодаря ѝ, че ми позволи да приложа снимките. Те нямат допълнителен филтър, за да се види ефектът, който се постига. Забелязва се, че базата е успяла да прикрие голяма част от проблемните места, които я притесняват. Напомням, че снимката е от много близък план и "на живо" дори и малките останали детайли не се забелязват. На първата снимка е лицето без грим, на втората - с нанесена база и ежедневен лек фон дьо тен.Внимавайте да не наслоите повече продукт от необходимото, тъй като е възможно да остави леки бели следи, които трябва да почистите преди да нанесете фон дьо тен.


Снимки и автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Продуктът е предоставен за тестване от Pierre Fabre Bulgaria.

Прочетете още от мен: БЛОГ