Scottish Fine Soaps...когато ароматът те следва навсякъде


Когато ароматите се допълват е удоволствие за сетивата. Продуктите са от серия La Paloma от Scottish Fine Soaps, които залагат на перфектната комбинация от аромати, които заедно създават хармония от ухания.


🌸 Ароматен крем за тяло "La Paloma" с фини бляскави частици и ухание на парфюм. Подхранва и хидратира, благодарение на съставката, био нектар от агаве - растение, наричано още „дар от боговете“ и „медена вода“. Продуктът е в стъклено бурканче, което допълнително доставя удоволствие от красотата на продукта, придава финес, а и съхранява крема по най - добрия начин. Цветът му е млечно-розов, хидратира кожата прекрасно, ароматът му е силен, но не дразнещ, а цялостната визия на продукта го прави прекрасен за подарък.


🌸 Крем за ръце и нокти "La Paloma" - луксозна подхранваща и хидратираща грижа. Отново откриваме съставката, био нектар от агаве, както и масло от какао, което хидратира в дълбочина.


🌸 Парфюм "La Paloma" - върхови свежи нотки бергамот, мандарина, портокал и черен пипер. Продължава със сърце от лилия, роза и пачули. Те са добре балансирани с чувствени акорди амбър, ванилия, сандалово дърво и мускус.


Компанията Scottish Fine Soaps Co. създава колекции от козметика за баня и тяло, с дълготрайни аромати.

Шотландия е една от най-красивите натурални земи на планетата, създаваща условия за натурална продукция и разнообразна растителност. Интересен факт е, че компанията ежегодно засява полетата около фабриката си с различни растения и цветя, които след това биват влагани в състава на продуктите им.

Тези и още прекрасни продукти от бранда, можете да откриете онлайн, както и в избрани физически магазини. Разгледайте официялния сайт на вносителя на бранда, за да откриете Вашия аромат: http://intelpharm.com/


Автор: Beauty by A.

Продуктите са предоставени от Интелфарм.