SELVERT THERMAL- лукс в козметична бонбониераВ началото на месец декември закупих много сладък продукт на марката Selvert, който представлява интензивна домашна грижа за лицето в продължение на 24 дни. Досега съм ползвала тази швейцарска козметика в салона за красота, който посещавам веднъж месечно, където ми правят разни готини терапии. Когато видях тази много бонбонска кутия, просто ми се прииска да я взема с мен. :) Дизайнът на кутията е направен под формата на календар, но вместо шоколадче за деня, получавате вълшебна ампула. Освен продукт, всяко прозорче в този луксозен органайзер крие и описание какво ще получи кожата ви в този ден. Малко ми е неудобно да призная, но първоначално го купих за подарък, а след това реших да си го оставя за себе си :D Честно, не ми се даваше този разкош. Започнах да го ползвам след Нова година, нали тогава всичко променяме и реших - Нова година, още по-прекрасна кожа.


Календарът е много луксозен, съдържа по една грижа за всеки ден, като продуктите са разпределени така, че поетапно да давате на лицето си подходящ коктейл от вещества.Не мога да ви опиша удоволствието да поставиш тази красота на тоалетката с гримове вкъщи и всеки ден да отваряш новата изненада от безценни капки, пълни с активни съставки. По принцип винаги съм имала проблеми с отварянето на ампули, но от Selvert са се погрижили за специално помощно средство, с което се отварят безпроблемно и лесно. Истински лукс, подреден в козметична бонбониера.
Използвам тези красоти от 20 дни и мога да покажа снимка само на последните 4 продукта, които са ми останали, за да придобиете представа как изглеждат. Признавам си, че още първият ден отворих крема, който е скрит в номер 24 и го използвам вечер, след като нанеса ампулата за деня.
Концентратът се нанася много лесно, а количеството е достатъчно за сутрешна и вечерна грижа на кожата. Преди време следвах стриктно указанията за масаж с японската техника Зоган, но сега движенията ми са свободна програма, като наблягам на зони, които чувствам проблемни.
Кремът със злато го използвам само вечер, толкова е разкошен, че дори избягвам да допирам лицето си до възглавницата, за да не отнема от блестящото ми златно чудо. 😊Съдържание на кутията:

14 концентрата L’Esprit Dermatologique, 7 вида: Anti-ageing Concentratе, Regeneration Concentrate, Oxygenating and Pollution Protector Concentrate, Day & Night DNA Repairer Concentrate, Firming Flash Concentrate, White Perfection, Moisturising.

5 Flash ампули (2амп. Peptide Lift Tensing Flash + 3амп. Hyaluronique Ligne Tenseur-flash)

1 концентрат L’Esprit Dermatologique Regenerating Active

3 ампули Daily Beauty Care Hydroaction Collagen Complex

Soin D´Or Gold 24K Cream 5ml – крем с чисто 24К злато


Заключение: Препоръчвам домашната 24 дневна терапия за дами със зряла кожа, както и като идея за страхотен и много ефектен подарък. Е, аз го подарих на себе си, но вие може да сте по - щедри от мен към близките си :)

Продуктът е закупен от мен. Ревюто не е платено.

Автор: Beauty by A. / Follow me on Facebook: Beauty by Alexandrina

Прочетете още от мен: БЛОГ